Zmajevi žele da nastave niz u gradskom derbiju

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 12:51

"Zmajevi" žele da nastave niz u gradskom derbiju

Voždovac će u petak gostovati Radu u 29. kolu fudbalskog prvenstva Srbije.

Fudbaler Voždovca Filip Stuparević rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu nad Radom i treći vezani trijumf u Superligi Srbije.

"Očekujem jako tešku utakmicu, bez obzira na bodovni značaj samog meča koji je mali. U pitanju je gradski derbi i staro rivalstvo, i sigurno je da bi za samopouzdanje naše ekipe, kao i za naše navijače mnogo značilo da sva tri boda ponesemo kući. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Takođe, bitno je da ostvarimo i treću pobedu u nizu", rekao je Filip Stuparević u najavi utakmice.

Stuparević se nada golu, kao u prošloj sezoni kada je doneo pobedu Voždovcu protiv Rada.

"Naravno da bih voleo da opet postignem pobedonosni pogodak i da obradujem naše navijače, nema lepšeg osećaja nego kada sa teškog gostovanja poneseš sva tri boda. Naravno, na prvom mestu su klub i ekipa, akcentar je na tome da pružimo dobru partiju, opravdamo poverenje koje nam je dato od stručnog štaba i da damo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat", kazao je Stuparević.

Utakmica će se igrati u petak od 20.00 na Banjici.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.