Zmajevi osvojili  Sokobanju

Izvor: MVP.rs, 15.Avg.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmajevi osvojili Sokobanju

Završen turnir "AuA", još jedan u okviru državnog prvenstva.

Minulog vikenda je u Sokobanji po sedamnaesti put održan turnir u basketu. Ovog leta je prvi put bio u okviru "Roda državnog prvenstva Srbije", a pod radnim nazivom "Avgust u Avgustu". Na turniru je učestvovalo 13 ekipa iz Beograda, Niša, Leskovca i Svrljiga.

"Zadovoljan sam kako je sve ispalo, turnir je ispunio očekivanja igrača i navijača. U poslednjem času je doneta odluka da turnir uđe pod >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << okrilje Saveza i "3x3" prvenstva,za kratko vreme smo uspeli da obezbedimo sve što je potrebno. Zahvalio bih se Tomislavu Maniću, glavnom organizatoru turnira, koji je izneo najveći teret i potrudio se da se Sokobanja prezentuje na najbolji mogući način kao pravi domaćin. Zahvalnost i svima onima koji su učestvovali u organizaciji, a bilo je uključeno još desetak ljudi, bez njih ova manifestacija ne bi izgledala ovako dobro" - istakao je Vladimir Delčić, komesar turnira.

Prvo mesto je odnela ekipa Zmajeva iz Beograda  koja je u finalu savladala tim Pčelice rezultatom 21:13. Treće mesto zauzeli su članovi ekipe Pekara bajs plus nakon pobede 21:18 protiv Musketara. Pomenute ekipe su ostvarile plasman na završnom turniru u Beogradu koji će se održati 17. avgusta.

(foto: "AuA")

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.