Izvor: Beta, 12.Mar.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za žensku ekipu Srbije

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Ženska seniorska reprezentacija Srbije osvojila je u petak zlatnu medalju u gadjanju vazdušnim pištoljem na Evropskom prvenstvu u norveškom mestu Meraker.

Ekipa Srbije za koju su nastupile Jasna Šekarić, Bobana Veličković i Zorana Arunović do zlata je došla sa 1.143 kruga. Srebrna medalja pripala je Belorusiji sa 1.139 krugova, a bronzana Francuskoj sa 1.138 krugova.

Bobana Veličković plasirala se i u pojedinačno finale, koje će se održati kasnije u petak. Manje uspeha imala je muška reprezentacija Srbije, koja je zauzela 12. mesto u gadjanju vazdušnom puškom. Ekipnu titulu osvojila je Rusija, srebro je pripalo Norveškoj, a bronza Ukrajini.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.