Izvor: RTS, 27.Jun.2021, 23:42

Zlatne košarkašice uglas: Nema odustajanja!

Srpske košarkašice bile su presrećne posle osvajanja zlatne medalje na Evrobasketu. "Nema odustajanja", jasna je poruka srpskog tima, dok je Sonja Vasić najavila zanimljivo košarkaško leto.
Košarkašice Srbije osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu pobedom protiv Francuske, a posle meča zahvalile su naciji na podršci.

"Utakmica je bila odlična. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Od početka smo pokazale da smo došle da uzmemo zlato. Nas 12, svako je uradio svoj deo da osvojimo zlato. Sad idemo da proslavimo", rekla je kapiten reprezentacije Jelena Bruks.
Nema odustajanja, bila je zajednička poruka zlatnih košarkašica, a Nevena Jovanović rekla je da su pokazale da su tim i da još nisu svesne da su šampionke Evrope.
Ana Dabović istakla je da je ponosna na tim i da je velika stavr za ovako malo zemlju da ima dve titule šampiona Evrope.
"Hvala ti Srbijo, hvala ti što nam daješ priliku da te predstavljamo po svetu. Posebno hvala mojim saigračicama i stručnom štabu, svakoj devojci koja je bila uz nas od prvog dana. Ovo je za sve vas, ali nismo još gotove. Ima još puno tokom ovog leta da se radi i osvaja", rekla je Sonja Vasić, MVP turnira.
Svečani doček zlatnih košarkašica biće organizovan u ponedeljak od 20.00, ispred Starog dvora u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.