Zlatna karika koja nedostaje

Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatna karika koja nedostaje

Najbolji svetski odbojkaši okupili su se u Beogradu, gde danas u velelepnoj Areni počinje 20. finalni turnir Svetske lige. Drugi put u istoriji naša zemlja je domaćin ovog prestižnog takmičenja, a reprezentacija Srbije ponovo ima priliku da pred svojim navijačima osvoji jedino zlato koje joj nedostaje. Pored najsjajnijeg odličja pobednik će biti bogatiji i za čak milion dolara.

Opasni Rusi

„Baćuške“ su uhvatile poslednji voz za finalni turnir. Kao najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << drugoplasirana ekipa Rusija je dobila specijalnu pozivnicu, ali momke selektora Danijela Banjolija niko ne vidi kao autsajdere. Naprotiv, svi se slažu da mogu daleko.

- Za mene je ovo specifična situacija jer sam prvi put u poziciji trenera reprezentacije. Bilo je jako teško probiti se do finalnog turnira sa ovakvom ekipom, ali verujem da će nam to dati dodatnu snagu. Pokazaćemo da možemo još više, a to je učešće u polufinalu. Igramo protiv najboljih na svetu i ovo je prilika da popravimo sliku iz prethodnog perioda - kaže italijanski stručnjak.

Grupa F

Argentina - Kuba    (17.30)

Kuba - Brazil    (sutra)

Brazil - Argentina    (petak)

Grupa E

Srbija - SAD    (20.30)

SAD - Rusija     (sutra)

Rusija - Srbija     (petak)

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.