Zlatan početak godine: Milica Mandić prva na klupskom Evropskom prvenstvu!

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan početak godine: Milica Mandić prva na klupskom Evropskom prvenstvu!

Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na prvom klupskom Evropskom prvenstvu u Atini.

Mandićeva je u borbi za zlato u kategoriji do 73 kg pobedila Turkinju Japrak Eris sa 8:6, dok je u polufinalu bila bolja od Zejnep Sonmez iz Turske sa ubedljivih 10:0.

Ovo je prvi turnir za Mandićevu od Olimpijskih igara u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu, a u Atini je prvog dana bronzanu medalju osvojio Ninoslav Babić u kategoriji do 63 kg.

Mandićeva je ovom šampionatu bila postavljena za prvog nosioca, tako da je u prvom kolu bila slobodna.

Trener Mandićeve Dragan Jović istakao je da je ovo veliki uspeh za klub, kao i zlatnu iz Londona.

Ovo je odličan rezultat za nju i naš klub, sjajno samopouzdanje pred sam početak naporne sezone. Još troje takmičara će se boriti poslednjeg dana u jakoj konkurenciji, i daćemo sve od sebe za što bolji klupski plasman uprkos činjenici da u Atini učestvujemo sa šest takmičara od 16, koliko ima kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji", rekao je Jović.

Najbolji trener u 2012. godini na tatami će sutra izvesti još troje takmičara. Relja Prosenica takmičiće se u kategoriji do 87 kg, kao i Tijana Bogdanović u konkurenciji do 46 kg i Zvezdana Bogdanović do 49 kg.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Mandićeva uzela zlato

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2013

Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na prvom klupskom Evropskom prvenstvu u Atini. Mandićeva je u borbi za zlato u kategoriji do 73 kg pobedila Turkinju Japrak Eris sa 8:6, dok je u polufinalu bila bolja od Zejnep Sonmez iz Turske sa ubedljivih 10:0. Ovo je prvi...

Nastavak na MozzartSport.com...

ŠAMPIOONKA: Milica Mandić prvakinja Evrope

Izvor: Kurir, 11.Jan.2013

Mandićeva je u borbi za zlato u kategoriji do 73 kg pobedila Turkinju Japrak Eris sa 8:6, dok je u polufinalu bila bolja od Zejnep Sonmez iz Turske sa ubedljivih 10:0..Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na prvom klupskom Evropskom prvenstvu u Atini...Mandićeva...

Nastavak na Kurir...

Milica Mandić već ima naslednicu: Tijana Bogdanović osvojila srebro na EP u Atini!

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 18:56

Reprezentativka Srbije u tekvondu Tijana Bogdanović osvojila je danas sa svega 14 godina srebrnu medalju na Evropskom klupskom prvenstvu u Atini u kategoriji do 46 kilograma...Ona je pre svega pobedila Grkinju Despoinu Mikalidou sa 13:0, a zatim je na sjajan način savladala Rikij Jildrim iz Turske,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.