Zlatan je gazda Los Anđelesa! VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan je gazda Los Anđelesa! VIDEO

Bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je postigao tri gola u pobedi LA Galaksija nad LA FC u gradskom derbiju.

Jedan od najboljih napadača svih vremena je kreirao preokret i pobedu svog tima rezultatom 3:2.

Protivnik je poveo već u četvrtom minutu preko Karlosa Vele, ali je Zlatan u osmom minutu doneo izjednačenje spektakularnim pogotkom.

Mreže su mirovale do kraja poluvremena, a u 56. minutu je Ibrahimović kompletirao preokret svog tima.

Treći pogodak je postigao u 70. minutu, a konačnih 3:2 je postavio Vela, svojim drugim golom na meču u nadoknadi vremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLATAN HET TRIKOM JASNO PORUČIO KO JE GAZDA LOS ANĐELESA: Ibrahimović dominirao na terenu, a onda se SOČNOM PSOVKOM obratio rivalu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Jul.2019

Bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je postigao tri gola u pobedi LA Galaksija nad LA FC u gradskom derbiju.

Nastavak na Kurir...

Het-trik i pobeda – Ibrahimović gazduje Los Anđelesom

Izvor: RTS, 20.Jul.2019

Bivši reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je postigao tri gola u pobedi Los Anđeles Galaksija u gradskom derbiju nad ekipom Los Anđelesa. . Galaksi je slavio zahvaljujući het-triku Ibrahimovića za konačnih 3:2...Gosti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.