Život sakupljača loptica na Vimbldonu: Visoke temperature, disciplina i padanje u nesvest

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život sakupljača loptica na Vimbldonu: Visoke temperature, disciplina i padanje u nesvest

Nakon što je jedan od sakupljača loptica na Vimbldonu pao u nesvest zbog nesnosnih vrućina tokom jučerašnjeg meča na terenu 17, postavilo se pitanje kakav je zaista život dečaka i devojčica koji se svake godine do maksimuma posvećuju ovom poslu.

Na hiljade tinejdžera se svake godine prijavi da bude sakupljač loptica tokom Vimbldona, ali samo njih 250 bude odabrano u poslednji krug, tokom šest meseci treniranja za ovaj događaj. Svi učesnici odluku dobijaju na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalogu, na oficijalnom sajtu teniske asocijacije.

U odabiru za skupljače loptica, poziva se 32 škole u blizini Vimbldona, koje dalje šalju učenike na audiciju za teniski turnir. Na testu poznavanja tenisa, moraju da osvoje makar 80 odsto da bi prošli u sledeći krug.

Potom, sva deca mogu da ispadnu u bilo kom trenutku, ukoliko izvode šale, ponašaju se nepristojno ili čak ne sede pravo!

Opširnije možete pročitati na ovoj stranici 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sakupljači loptica:Disciplina i padanje u nesvijest!

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015

LONDON - Nakon što je jedan od sakupljača loptica na Vimbldonu pao u nesvijest zbog nesnosnih vrućina tokom jučerašnjeg meča na terenu 17, postavilo se pitanje kakav je zaista život dječaka i djevojčica koji se svake godine do maksimuma posvećuju ovom poslu...Na hiljade tinejdžera se svake...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.