Živojinović član DK komiteta

Izvor: B92, 24.Sep.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živojinović član DK komiteta

Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović izabran je na kongresu Međunarodne teniske federacije (ITF) u Bangkoku za člana Dejvis kup komiteta.

"Presrećan sam zbog priznanja i to je veoma značajno za ugled TSS i Srbije. Učiniću sve da opravdam poverenje borda direktora ITF, s obzirom da je bilo puno kandidata za ovo jedno mesto", rekao je Živojinović posle izbora.

U saopštenju TŠ navodi se da Dejvis kup komitet ima "najveći ugled i težinu u ITF".

Živojinović će po povratku u Srbiju sledeće nedelje upoznati javnost sa svim detaljima ovog priznanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živojinović član Dejvis kup komiteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2011

BANGKOK -..Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Slobodan Boba Živojinović izabran je danas na kongresu Međunarodne teniske federacije (ITF) u Bangkoku za člana Dejvis kup komiteta..."Presrećan sam zbog priznanja i to je veoma značajno za ugled TSS i Srbije. Učiniću sve da opravdam poverenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Slobodan Živojinović član Dejvis kup komiteta

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2011

BEOGRAD - Predsjednik Teniskog saveza Srbije (TS S) Slobodan Živojinović izabran je danas na sjednici Svjetske teniske federacije (ITF) za člana Dejvis kup komiteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Živojinović član Dejvis kup komiteta

Izvor: RTV Pink, 25.Sep.2011, 10:37

. . . Predsednik Teniskog saveza Srbije (TS S) Slobodan Živojinović izabran je na sednici Svetske teniske federacije (ITF) za člana Dejvis kup komiteta. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.