Živković: Poštujemo Maltežane, ali verujemo u prolaz!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Poštujemo Maltežane, ali verujemo u prolaz!

Golman fudbalera Radničkog iz Niša Mladen Živković izjavio je danas da ekipa sa mnogo optimizma očekuje duel protiv malteške Gzire na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Naravno da verujem u naš u uspeh i plasman u drugo kolo kvalifikacija, ali znam da nam protiv Gzire neće biti lako kao što mnogi misle. Radi se o zanimljivoj ekipi koja predstavlja pravu legiju stranaca. Odgledali smo njihove mečeve u preliminarnoj fazi protiv Santa Hulije i mogu da kažem da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o čvrstoj i odgovornoj ekipi. Ipak, uz poštovanje prema njima, mi smo ubeđeni da ćemo ostvariti cilj - rekao je Živković za klupski sajt.

On je dodao da je već posle priprema jasno da će Nišlije sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem igrati ofanzivnije, što će se sigurno dopasti navijačima, koji su redovima na blagajnama pokazali da jedva čekaju evropske mečeve.

- Očigledno je da su naši navijači i sve Nišlije prepoznali trenutak i odlučili da nas maksimalno podrže u meču kojim će se naš klub vratiti u Evropu nakon više od tri decenije. Mi zaista očekujemo pravi "vetar u leđa" sa tribina tokom svih 90 minuta i verujemo da ćemo na Maltu poneti lepu zalihu - rekao je Živković.

Utakmica između Radničkog i Gzire igra se u četvrtak na Čairu od 21 sat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Živković: Ubeđen sam u pobedu nad Maltežanima

Izvor: B92, 10.Jul.2018

Golman Radničkog iz Niša Mladen Živković izjavio je da ekipa sa mnogo optimizma očekuje duel protiv malteške Gzire na startu kvalifikacija za Ligu Evrope...Utakmica između Radničkog i Gzire igra se u četvrtak na Čairu od 21 sat..."Naravno da verujem u naš u uspeh i plasman u drugo kolo kvalifikacija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.