Živković:  Ekipa koja ide do kraja

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Ekipa koja ide do kraja

Andrija Živković i Valeri Božinov istakli su nakon pobede u Alkmaru da su verovali u trijumf i kada su gubili.

Crno-beli su do treće pobede u Ligi Evrope, druge na gostovanjima, stigli posle preokreta sa 2:1 protiv AZ-a.

"Verovali smo da možemo bo pobede i kada smo gubili. Nismo znali rezultat u Augzburgu, ali smo verovali u preokret. Mi smo ekipa koja igra do kraja. Možemo da se sačuvamo protiv Augzburga, ali ćemo ići na pobedu. Neće biti kalkulacija", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Živković.

Bugarin Božinov je istakao hrabrosst svog tima, te se zahvalio Atletik Bilbao, na preokretu u Augzburgu (3:2).

"Idemo na pobedu i protiv Augzburga, mi smo Partizan. Pokazali smo da imamo veliko srce, mu*a. Verovali smo u pozitivan rezultaat i kada smo gubili. Svaka čast i Bilbau, igrali su pošteno", rekao je Božinov.

Partizan je drugi u grupi L sa devet bodova, ima tri više od Augzburga, a zbog pobede od 3:1 u Nemačkoj, u Humskoj 10. decembra može da izgubi i 2:0, a da prođe u drugu fazu takmičenja.

Igrači crno-belih su u Alkmaru nastavili da profitiraju u svim segmentima ove sezone za srpskog šampiona.

Trener Ljubinko Drulović veruje da je pobeda u Alkmaru nagrada za naporan rad, dok je vezista Nikola Ninković za B92 istakao da je ekipa pokazala da je pravi tim, a ne onakva kako se predstavila u Superligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.