Živko Gocić novi kapiten reprezentacije Srbije

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živko Gocić novi kapiten reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije Živko Gocić rekao je da mu je velika čast što je postao novi kapiten nacionalnog tima.

Velika je to stvar, može da zvuči kao kliše, ali velika, velika mi je čast što mi je pripala ta uloga. Nije mnogo ljudi imalo tu čast – rekao je Gocić agenciji Beta.
Vaterpolistu mađarskog Solnoka je o novoj ulozi u reprezentaciji Srbije obavestio selektor Dejan Savić.
Pred mene je stavljen jako težak zadatak, da nastavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u tom pravcu, ali uz pomoć saigrača biće mi lakše da nosim to breme – istakao je novi kapiten nacionalnog tima.
Gocić ima 31 godinu, a za reprezentaciju Srbije odigrao je 284 utakmice.
Biti kapiten reprezentacije je i velika obaveza jer treba da nastavim ono što su moji prethodnici započeli, a to je postavljanje velikih rezultata i osvajanje medalja na svim takmičenjima – kazao je Gocić.
On će na mestu kapitena zameniti Vanju Udovičića, koji je na kraju prošle sezone napustio vaterpolo i postao ministar omladine i sporta Srbije.
Sigurno da ću zvati Vanju, ali mi smo tu ista generacija tako da je i on ponekad mene pitao za neke savete, sada ću ja njega šta mi u suštini valja činiti – rekao je Gocić uz osmeh.
Gocić će kao kapiten debitovati u utorak u 18.00, kada će reprezentacija Srbije dočekati Rumuniju na Tašmajdanu u drugom kolu Grupe A Svetske lige.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.