Živa ograda u ulici Ive Lole Ribara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živa ograda u ulici Ive Lole Ribara

Velike količine padavina u proteklom periodu, uslovile su rast zelenih površina. Jedan od problema jeste i živa ograda u ulici Ive Lole Ribara. Taj problem će biti rešen, a ono što je trenutno najpotrebnije je strpljenje naših sugrađana, rečeno je iz "Gradskog zelenila".

Visoka trava, zapuštena živa ograda i korov, samo su neke od stvari koje u poslednje vreme izazivaju nezadovoljstvo kod naših sugrađana.

Radovi na sređivanju tih površina uveliko su u toku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prednost će imati travnate površine oko saobraćajnica, parkovi i blokovi oko zgrada.

U "Gradskom zelenilu" kažu da posla zaista ima mnogo, da je dosta radnika i na godišnjem odmoru, ali da će svakako sve biti podšišano.

"Što se tiče žive ograde tu su prioritet razdelne trake i opet površine oko saobraćajnica. Kada je reč o ulici Ive lole Ribara, u narednih nekoliko dana biće urađen posao i rešen problem, ja samo molim, zbog ogromne količine posla koji imamo na terenu za malo strpljenja", saopštio je Ivan Nožinić.

Kako dodaju iz "Gradskog zelenila", sve zelene površine su podeljene po kategorijama, koje je prema planu i programu usvojila Uprava grada i spram toga se i izvode radovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.