Žiru spreman za povratak u domovinu!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru spreman za povratak u domovinu!

Kako stvari stoje, Čelsi bi mogao da ostane bez iskusnog napadača.

Olivije Žiru je ove sezone u drugom planu na "Stamford Bridžu", u Premijer ligi u igru ulazi sa klupe, dok je u Ligi Evrope dobijao šansu i koristio je na najbolji mogući način, kako je postigao čak devet pogodaka.

Ipak, 32-godišnji napadač želi da ponovo bude ključni igrač u nekom klubu, a kako je jasno da to Čelsi ne može da mu ponudi, spreman je za promenu sredine.

Ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Plavcima" mu ističe na kraju sezone, a ranije se govorilo da je za njegove usluge zainteresovan Olimpik Lion.

Na osnovu poslednje izjave francuskog napadača da se zaključiti da ne bi imao ništa protiv povratka u domovinu i prelaska u redove Liona.

"Lion je pominjan jer je predsednik govorio o tome. Znam šta je rekao i veoma sam srećan što je neki francuski klub zainteresovan za mene.

To je klub sa veoma dobrim mladim igračima, veoma dobrim igračima i veoma dobrim osobljem. Videli smo dobre nastupa Liona i na međunarodnoj sceni, protiv Sitija, ili protiv Barselone, iako je revanš bio mnogo teži.

Ne želim da ukažem napoštovanje prema napadačima koji su već tamo, tu uključujem i Dembelea (Musa), koji je pružio neke sjajne nastupe. Ali znam da su u Lionu pričali o određenim odlascima.

Naravno, želim da budem ponovo bitan, da osetim poverenje trenera
", istakao je francuski napadač.

Žiru je istakao i da od dolaska Iguaina stiče utisak da nema prave konkurencije.

Kako stoje stvari, Žiruova budućnost ne leži na "Stamford Bridžu", videćemo da li će ga put narednog leta vratiti u domovinu i to baš u redove Olimpik Liona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žiru odlučio gde će nakon Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019

Da li se karijera Olivijea Žirua u Čelsiju završava uskoro?..Iskusni Olivije Žiru bi uskoro mogao da promeni klub...Iako je uspeo da se izbori za mesto prvog napadača dok je Morata bio u klubu, postao i najbolji strelac kluba što je i sada, razmišlja o promeni kluba otkako je stigao Iguain..."Moja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.