Zimska bomba - Ljajić u dresu večitog rivala?!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska "bomba" - Ljajić u dresu "večitog" rivala?!

Proleće pod senkom "Madonine", samo u različitim bojama?

Milan nije uspeo da dovede Mjuriela, Kolumbijac je dao reč Fiorentini, možda se sada i kaje, ali ga u sredu očekuju u Toskani da potpiše ugovor.

Leonardo navodno ima tri solucije, kako bi Iguainu koji će ostati, i Kutroneu, pridodao još jednog ofanzivca.

Razmišlja o Marku Pjaci koji se nije pokazao u Firenci gde je na pozajmici iz Juventusa, povratku Kevina Prinsa Boatenga koji bi treći put >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obukao dres Milana, ali i Ademu Ljajići.

Naime, Bešiktaš nema novac za obavezan otkup Srbina, moglo bi da dođe do tužbe, Torino ne želi da vrati Ljajića, a Milan bi mogao da preuzme obaveze prema srpskom reprezentativcu.

Oni bi plaćali Ljaju do leta, a onda ga eventualno otkupili, Bešiktaš bi pre toga morao sa Torinom da reši svoje nesuglasice koje se ne tiču "Rosonera".

Adem Ljajić je bio na meti Milana pre nekoliko godina, Fiorentina je Galijaniju tražila 13 miliona evra, nije bilo ništa od transfera, na kraju je godinu dana kasnije završio u Interu, pa je prodat Romi. Do prošlog leta, od kada je otišao iz Partizana nije napuštao Italiju, imao je ponude iz Španije i Nemačke, sada bi iz Turske u Italiju i to u dres večitog Interovog rivala, Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.