Zimonjić i Srebotnik bez finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Srebotnik bez finala

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik nisu uspeli da se plasiraju u finale mešovitih dublova na Vimbldonu pošto su danas u polufinalu izgubili od kanadsko-francuske kombinacije Danijel Nestor/Kristina Mladenović sa 2:1 u setovima - 6:2, 6:7 (4:7), 11:9.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Nestor zaustavio Zimonjića u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 05.Jul.2013

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik nisu uspeli da se plasiraju u finale mešovitih dublova na Vimbldonu. Srpsko-slovenačka kombinacija poražena je u polufinalu od kanadsko-francuskog para Danijel Nestor/Kristina Mladenović sa 2:1 u setovima - 6:2, 6:7 (4:7), 11:9.

Nastavak na Sportal.rs...

VIMBLDON: Zimonjić i Srebotnik bez finala

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jul.2013

Nenad Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik nisu uspeli da se plasiraju u finale mešivitih dublova na Vimbldonu pošto su u polufinalu izgubili od kanadsko–francuske kombinacije Danijel Nestor/Kristina Mladenović sa 2:1 u setovima – 6:2, 6:7 (4:7), 11:9.. Nestor i Mladenovićeva u borbi za titulu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.