Zimonjić doneo odluku pred ključni meč, ko će igrati za Srbiju u dublu? IMA PROMENA!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić doneo odluku pred ključni meč, ko će igrati za Srbiju u dublu? IMA PROMENA!

Sledeći meč je biti il' ne biti za plasman u polufinale Dejvis kupa.

Reprezentacija Srbije vodi sada već dramatičnu borbu sa Rusima za plaasman u polufinale Dejvis kupa.

Počelo je ubedljivim porazom Krajinovića od Rubljeva, a izjednačenje Srbiji je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković, pobedom nad Karenom Hačanovim (6:3, 6:3).

Konačna odluka o polufinalistima biće doneta u predstojećem dublu, a prema poslednjim informacijama, selektor reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić odlučio je da promeni sastav našeg dubla u odnosu na prethodna dva meča, protiv Japana i Francuske.

Tada su naš dubl činili Janko Tipsarević i Viktor Troicki, ali danas je selektor odlučio da umesto Janka nastupi Novak Đoković u tandemu sa Troickim!

Na drugoj strani se ponovo očekuju Hačanov i Rubljev, koji imaju polovičan učinak u dublu u prva dva kola - pobedili su Hrvate, izgubili od Španaca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igra nerava u Madridu, Srbiji nedovoljne tri meč-lopte, ništa od polufinala!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Tako blizu, a tako daleko, bolan poraz reprezentacije Srbije...Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa pošto su danas u veoma dramatičnom dublu Rubljev i Hačanov savladali Đokovića i Troickog sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 7:6 (10:8)...Rusi će se tako sutra sastati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.