Žilić sjajan na Poljudu

Izvor: B92, 18.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žilić sjajan na Poljudu



Iako ga je Armada na početku dočekala krajnje nepristojno i neprimereno, bivši reprezentativac SCG Dragan Žilić postaje heroj navijača Rijeke.

Riječani su u subotu na Poljudu pobedili šampiona Hrvatske ekipu Hajduka rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je omladinski reprezentativac Hrvatske Ahmad Šarbini (otac Sirijac, majka Hrvatica) u 15. minutu, na asistenciju Petra Krpana.

Splićani su daleko više napadali, pogotovo u drugom poluvremenu, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žilić bio nesavladiv. Doduše, u tri navrata imao je pomoć, dva puta od okvira gola, a jednom je sa linije loptu izbio Ivančić.

U ostalim mečevima pobedili su domaćini, a u nedelju se igra zagrebački gradski derbi u Kranjčevićevoj.

Na tabeli vodi Rijeka sa 17 bodova. Bod manje i meč manje ima Dinamo, a Varteks je treći sa 15 bodova, posle poraza u Osijeku. Hajduk je tek šesti sa 11 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.