Žile sve češće dobija minute - Benfika gubila 3:0, pa stigla Boavištu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žile sve češće dobija minute - Benfika gubila 3:0, pa stigla Boavištu!

Andrija Živković je konačno zaigrao i u portugalskom šampionatu, ali njegov tim danas nije uspeo da slavi protiv Boavište.

Popularni Žile je danas igrao za Benfiku u portugalskom šampionatu, po prvi put je dobio pravu šansu, igrao oko pola sata, ali njegova ekipa nije uspela da savlada Boavištu.

Gosti su vodili sa veoma ubedljivih 3:0 iz tri udarca u gol u prvih 25 minuta igre. Medeiroš, De Lima i Šembri su postigli golove, a do kraja prvog poluvremena Benfika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uspela da smanji rezultat preko Mitroglua.

Jonas iz penala uspeva na startu drugog dela da smanji na 2:3, Benfika je sve više napadala, i treći gol je visio u vazduhu.

U 66. minutu Andrija Živković ulazi sa klupe, a samo dva minuta kasnije Espinjo postiže autogol za izjednačenje, 3:3.

Ipak, domaći do kraja nisu uspeli da dođu do pobede, iako su imali dovoljno vremena za to, pa Porto ima šansu da smanji zaostatak u meču protiv Moreirenšea.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benfika od 0:3 do 3:3, Živković za dva minuta kompletirao het-trik majstorskih poteza trenera Vitorije! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2017

Svaka od tri izmene je posle nekoliko minuta donela rezultat, a Srbin je bio najzaslužniji za izjednačenje..Lud meč na La Lužu, Benfika je bila u nokdaunu i gubila 0:3 od Boaviste posle 25 minuta igre, a na kraju je osvojila bod i došla do 3:3 maestrealnim izmenama trenera Vitorije. Mogla je Benfika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.