Žigićev lakat - tri utakmice pauze

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigićev lakat - tri utakmice pauze



Disciplinska komisija UEFA kaznila je napadača srpske reprezentacije Nikolu Žigića sa tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici sa Kazahstanom.

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković na konferenciji za novinare rekao je da će FSS žaliti na odluku UEFA jer smatra da je Žigić preoštro kažnjen. Žigić je crveni karton "zaradio" u sudijskoj nadoknadi utakmice sa Kazahstanom u Almatiju u kvalifikacijama za Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo 2008. godine, koju je Srbija izgubila sa 1:2.

Napadača španskog Rasinga iz Santandera je isključen iz igre pošto je laktom udario fudbalera Kazahstana Sergeja Skoriha.

Žigić je već propustio duel Srbije sa Portugalom, koji je završen rezultatom 1:1, a ako mu UEFA ne ublaži kaznu on neće igrati ni na gostovanjima "orlova" Finskoj i Belgiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.