Žigić u Lionu ili Volfsburgu?

Izvor: Kurir, 16.Jun.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić u Lionu ili Volfsburgu?

Menadžer srpskog reprezentativca Nikole Žigića Milan Ćalasan izjavio je da njegov klijent sigurno napušta Valensiju, ali da još nisu odabrali sledeću destinaciju. Ćalasan napominje da su dosad dobili ozbiljnu ponudu od Monaka i nekoliko nemačkih klubova, a francuski mediji pišu da su u Lionu spremni da plate 20 miliona evra za njegov transfer. Žigić bi došao kao zamena za Karima Benzemu, koji ovog leta prelazi u Premijer ligu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Milan Ćalasan: "Monako ili Nemačka najverovatnije destinacije Nikole Žigića".

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2009, 20:37

Agent srpskog reprezentativca kaže da je Monako najkonkretniji, ali da očekuje ponudu jednog nemačkog kluba, koji bi želeo srpskog internacionalca u svojim redovima. Ćalasan ne otkriva ime, ali je u prošlost Verder želeo da angažuje napadača Orlova. Valensija bi verovatno pustila igrača za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.