Žigić u Espanjolu?

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić u Espanjolu?

Odiseja Nikole Žigića na Ostrvu izgleda da se bliži kraju, jer bi uskoro mogao da započne novu epizodu u Španiji.
Visoki centarfor zbog povrede nije igrao za Birmingem ove sezone ni u Čempionšipu ni u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ipak, za srpskog reprezentativca zainteresovana su četiri kluba iz Primere.

Žigića bi u svojim redovima rado videli u Saragosi, Sportingu, Betisu i Espanjol. Ukoliko pređe u bilo koji od pomenutih klubova, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mu to treća različita destinacija u Španiji, prethodno je igrao za Rasing (dva puta) i Valensiju.
Trenutno najveće šanse za dovođenje Žigića se daju Espanjolu, jer je Romi prodao Osvalda, pa raspolaže značajnim finansijskim sredstvima.
Žigić je 2006. iz Crvene zvezde prešao u Rasing odakle ga je samo godinu dana kasnije kupila Valensija. Ipak, u Santander se vratio na pozajmicu dok ga Birmingem nije odveo 2010. Sa Plavcima je osvojio Liga kup u prošloj sezoni, ali i ispao iz Premijer lige. Dao je pet golova na 25 premijerligaških mečeva, a dao je pogodak i u finalu Liga kupa i slavlju protiv Arsenala 2:1.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.