Žigić u Espanjolu samo ako prihvati manju platu

Izvor: RTS, 15.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić u Espanjolu samo ako prihvati manju platu

Eventualni transfer Nikole Žigića iz Valensije u Espanjol zavisiće od spremnosti selekcije Srbije da prihvati manju godišnju platu.

Visoki srpski napadač nije u prvom planu trenera Valensije Unaija Emerija, a pored Espanjola za Žigića su zainteresovani i pojedini engleski prvoligaši.

Prema pisanju "Sporta", engleski klubovi, među kojima su ranije interesovanje pokazali Stouk, Blekburn i Fulam, finansijski su stabilniji i mogli bi da plate Žigićev ugovor, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je visok, iako trenutno ne igra za Valensiju.

Jedno od rešenja, kako navodi "Sport", mogla bi da bude i pozajmica Žigića Espanjolu, ali je i njegov bivši klub Rasing iz Santandera već razgovarao sa Valensijom o toj opciji.

Žigić je u Valensiju došao u leto 2007. godine, a visina transfera iznosila je 20 miliona evra. Reprezentativac Srbije do sada je odigrao samo 15 prvenstvenih utakmica za Valensiju i postigao jedan gol.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.