Žigić sigurno napušta Birmingem

Izvor: B92, 02.Jul.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić sigurno napušta Birmingem

Srpski reprezentativac Nikola Žigić sigurno će ovog leta napustiti Birmingem, potvrdio je njegov menadžer Milan Ćalasan.

Prozivka u Birmingemu zakazana je za 5. jul, ali je pitanje da li će se Žigić, koji već vredno trenira na Ostrvu, pojaviti na njoj.

"U ovom trenutku je izvesno samo da Žigić u letnjem prelaznom roku napušta Birmingem", rekao je Ćalasan za "Sport".

Ćalasan je rekao da postoje ponude, ali da se Žigić, ipak, nigde ne žuri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Lepo je dugo, nema potrebe za bilo kakvu žurbu. Ono što, ipak, imponuje, to je Nikolina želja da uhvati zalet, da nadoknadi propušteno u finišu sezone kada je pauzirao zbog povrede. Trvdim da Birmingem ne bi ispao iz Premijer lige da je kojim slučajem, on mogao da igra u odlučujućim utakmicama", naglasio je Ćalasan i dodao, „Nikola bi želeo da nastavi karijeru u Engleskoj i Španiji, a nije isključeno da mu se još neka dopadne u narednom periodu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žigić ide iz Birmingema

Izvor: RTS, 02.Jul.2011

Nikola Žigić karijeru neće nastaviti u Birmingemu. Klub koji je prošle sezone osvojio Liga Kup, da bi se zatim preselio u Čempionšip, imaće velikih problema da zadrži kostur ekipe. „U ovom trenutku je izvesno samo da Žigić u letnjem prelaznom roku napušta Birmingem", rekao je Ćalasan, menadžer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.