Žigić se ne vraća u Rasing

Izvor: RTS, 01.Feb.2011, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić se ne vraća u Rasing

Od trećeg povratka Nikole Žigića u Rasing iz Santandera nema ništa. Birmingem nije prohvatio ponudu španske ekipe od 5,1 milion funti. Član Primere zainteresovan i za fudbalera Liverpula Milana Jovanovića.

Dva puta je u dresu Rasinga igrao sjajno, ali trećeg povratka u isti klub neće biti za Nikolu Žigića.

Birmingem, za koji nastupa srpski centarfor, nije prihvatio ponudu kluba iz Santandera za šestomesečnu pozajmicu.

Španska ekipa ponudila je za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Žigića 5,1 milion funti. Prvih šest meseci gorostasni napadač proveo bio u Rasingu na pozajmici, a po završetku tog perioda, klub iz Primere otkupio bi Žigićev ugovor.

Srpski fudbaler, koji nije uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca u Birmingemu, imaće dodatnih problema da se nametne menadžeru Aleksu Meklišu, jer je klub doveo još jednog napadača, Obafemija Martinsa.

Nigerijski centarfor je u Birmingem stigao na šestomesečnu pozajmicu iz Rubina, tako da će pojačati konkurenciju u napadu ekipe.

Ipak, iako je transfer Žigića propao, Rasing ne odustaje od angažovanja srpskih fudbalera. Kako prenosi Beta, na meti španske ekipe je fudbaler Liverpula Milan Jovanović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.