Žigić ima još municije, pogodio u porazu Birmingema od Boltona

Izvor: Blic, 05.Okt.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić ima još municije, pogodio u porazu Birmingema od Boltona

Bivši reprezentativac Srbije Nikola Žigić vratio se golovima u prvi tim Birmingema pošto je u 11. kolu Čempionšipa bio strelac u porazu njegove ekipe od Boltona 2:1.

Žigić je imao do sada problematičnu sezonu i mnogo puta nije bio prva opcija u napadu tima. Ovoga puta je odigrao malo više od poslednjih pola sata i pokazao da još može mnogo da postigne u dresu Birmingema.

Ipak, golovima Bekforda u 12. i Dansa u 64. minutu Bolton je spakovao tri boda i odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ih kući. Žigić je pet minuta nakon drugog gola protivnika smanjio vođstvo na asistenciju Burkea, ali njegov tim nije uspeo ozbiljnije da zapreti.

Medo Kamara, bivši fudbaler Partizana, odigrao je svih 90. minuta za Bolton.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.