Žigić i Burk odlaze iz Birmingema

Izvor: Beta, 10.Jun.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić i Burk odlaze iz Birmingema

BEOGRAD, 10. juna 2014. (Beta) - Trener Birmingema Li Klark izjavio je u utorak da će fudbaleri Nikola Žigić i Kris Burk ovog leta napustiti taj drugoligaški engleski klub, pošto nisu želeli da produže ugovore.

"Obojici smo ponudili nove ugovore. Nikola nije prihvatio, sada nismo u kontaktu, pa tražimo zamenu. Sa Žigićem nećemo nastaviti saradnju", rekao je Klark, preneli su britanski mediji.

"Kris ima mnogo ponuda, koje su mnogo bolje od naše i sumnjam da će ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u klubu. Razgovarali smo juče, razumem ga. Ima 30 godina i sada ima priliku da potpiše veoma veliki ugovor", dodao je trener Birmingema.

Klark je obojici igrača zahvalio na saradnji. "Siguran sam da će biti upamćeni kao veoma popularni igrači u klupskoj istoriji. Ali, sada moramo da nastavimo bez njih", dodao je on.

Bivši reprezentativac Srbije Žigić (33) je u maju 2010. godine iz Valensije prešao u Birmingem za koji je odigrao 148 utakmica i postigao 36 golova.

Povremeni reprezentativac Škotske Burk (30) je kao slobodan igrač u junu 2011. godine iz Kardifa prešao u klub, za koji je odigrao 155 utakmica i postigao 28 golova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.