Žigić: Srećan sam u Birmingemu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić: Srećan sam u Birmingemu

Srpski fudbaler Nikola Žigić rekao je da će napustiti engleski Birmingem samo ako ponuda bude odgovarala i njemu i klubu.

"Veoma sam srećan u Birmingemu, moja porodica takođe, skućili smo se ovde i lepo nam je. Imam još dve godine ugovora i svakako planiram da ostanem. Moja želja je da pomognem Birmingemu da se vrati u Premijer ligu i na to sam fokusiran", rekao je Žigić za Birmingem mejl. Žigić je istakao da će razmišljati o odlasku iz kluba samo ako ponuda bude odgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i njemu i klubu. "Ako je neki klub zainteresovan za mene, ponudu ću razmatrati samo ako odgovara i Birmingemu i meni. Priče oko mog odlaska iz kluba zbog visokih primanja su samo nagađanja", kazao je Žigić. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prešao je u Birmingem na leto 2010. godine iz španske Valensije. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.