Žigić: Nisam zabušant

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Feb.2013, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić: Nisam zabušant

Srpski internacionalac Nikola Žigić izbačen je iz prvog tima Birmingema jer se, prema rečima menadžera Li Klarka, neprofesionalno odnosio prema obavezama na poslednjem treningu, u četvrtak.
(FOTO: birminghammail.co.uk)
Ali visoki napadač nema nameru da ulazi u polemiku sa menadžerom koji ga je eliminisao iz tima.
Prisustvovao sam verovatno najgorem treningu igrača profesionalca – bio je komentar Klarka na navodnu Žigićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nonšalanciju. – Radili smo pripremu meča sa Votfordom, zgadilo mi se ono što sam video i u tehničkom i u taktičkom smislu. Ovo nije prvi put. Ponavlja se. Da li što u poslednje vreme Žigić ne igra mnogo, pa je ljut. Ali ne može tako da se ponaša, da ne radi ništa, da odustane, da se ne trudi
Nekadašnji reprezentativac Srbije tvrdi da nema razloga da odgovara javnu menadžeru, i da svi oni koji ga znaju, ne mogu da poverujem u zamerke koje je izneo Klark.
Uvek dajem maksimum. svi koji me znaju će to i reći – pričao je u telefonskom razgovoru Žigić. – Ne želim da ulazim u bilo kakvu polemiku sa menadžerom. Poštujem njegovu odluku, ali mislim da nisam napravio nijednu grešku, da na svakom treningu izgaram. To će reći i bivši treneri, ali i saigrači. Navijači najbolje to znaju i mislim da nema potrebe da bilo šta više kažem. Uvek sam bio veliki profesionalac, a svađu nikada nisam voleo, tako da odustajem od bilo kakve rasprave.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.