Zidan u kandžama navijača, razlog izostavljanja Jovića ne mogu da prihvate

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 20:52

Zidan u kandžama navijača, razlog izostavljanja Jovića ne mogu da prihvate

Da li je Srbin baš toliko nespreman?

Srpski fudbaler Luka Jović nije uvršten među prvotimce Real Madrida za subotnje gostovanje u Sevilji, a nedugo nakon ove objave otkriven je i razlog.

Srbin je ove nedelje saznao da je negativan na virus COVID-19, ali je nakon toga imao samo dva treninga sa ekipom.

Prema mišljenju trenera Zinedina Zidana nedovoljno da se makar nađe na klupi za rezervne igrače, o čemu smo pisali OVDE.

Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prednost dao iskusnom Karimu Benzemi, koji se nedavno oporavio od povrede, a šansu će izvesno sa klupe čekati Vinisijus Žunior i Rodrigo.

Navijači nisu blagonaklono dočekali ovu informaciju na društevnim mrežama istakavši da je Jović zbog povrede Marijana Dijaza zaslužio da se nađe makar na klupi.

Gostovanje Sevilji će biti treći uzastopni meč u La Ligi koji će propustiti Jović, a nadamo se da ovaj niz neće doživeti i u Ligi šampiona.

Propustio je mečeve protiv Intera i Šahtjora, a već u sredu u Madrid stiže Borusija iz Menhengladbaha.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidan već kroji tim Reala za januara, Bild otkriva važan telefonski poziv

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 01:00

Talentovani fudbaler dobio primamljivu ponudu...Talentovani mađarski fudbaler Dominik Soboslai velika je želja i dalje aktuelnog trenera Real Madrida Zinedina Zidana, za koga nemački Bild tvrdi da je telefonski stupio u kontakt sa asom Red Bul Salcburga...Levo krilo austrijskog predstavnika u Ligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.