Zidan presekao, Isko ili Rodrigez, jedan je prekobrojan?!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan presekao, Isko ili Rodrigez, jedan je prekobrojan?!

Španski mediji tvrde da će jedan od dvojice vezista napustiti Real. Poznat je i razlog, a Kolumbijac ima dodatni problem!

Tokom priprema, Zidan je impresioniran kvalitetima Marka Asensija.

Mladog vezistu je Real kupio pre dve godine, a onda ga ostavio na pozajmici u ekipi Majorke, dok je prošlu godinu proveo u Espanolu.

Momak ima 20 godina, budućnost je Reala i Zidan planira da mu pruži šansu. S obzirom da bi trebalo da stigne i Sisoko i da po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kovačić neće napustiti Madrid, postoji višak vezista, a "AS" piše da je dovedena u pitanje pozicija Iska ili Džejmsa Rodrigeza.

Zidan bi radije prodao Kolumbijca, ali je problem cene i interesovanja. Real bi navodno tražio 70 miliona evra, što neće platiti niko. Pominjani su Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, Emeri ima druge ideje, a Rodrigez nije izgleda po ukusu Murinja.

Zbog toga bi klub mogao da napusti Isko. On je nezadovoljan minutažom, veliki broj klubova bi želeo da ga dovede, jeftiniji je od Kolumbijca. Juventus se raspitivao na početku prelaznog roka, bio spreman da uloži oko 40 miliona evra, ali je dobio negativan odgovor.

Iska je u prošlosti želeo Arsenal, kao i Mančester Siti, ako bude na prodaju veliki engleski klubovi će reagovati.

Procena je da bi za 50 miliona evra Real sigurno pristao, ali za sada su to sve nagađanja. Ipak, ako će Zidan forsirati Asensija, jasno je da će par igrača biti u zapećku, jer su sigurni Kros, Modrić, Kazemiro i čak Kovačić, o kome Francuz ima sjajno mišljenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real bi igrača iz treće italijanske lige!?

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2016, 00:04

U pitanju je napadač koji je minule sezone briljirao u podmlatku prvaka Italije...Kako ugledni "Skaj Sports" prenosi navode "Gazete delo Sport", Real Madrid je zainteresovan za fudbalera Livorna Andreu Favilija...Ovaj 19-godišnji napadač je minule sezone bio na pozajmici u Juventusu i odlično se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.