Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 13:50

Zidan ostao diplomata: Superliga? To pitajte predsednika

“Ovde sam da bih pričao o utakmici”, rekao trener Real Madrida

Ceo bataljon bivših i sadašnjih igrača žestoko je osudio plan 12 najvećih evropskih klubova o formiranju Superlige. Čak su i sadašnji profesionalaci imali hrabrost da govore o “ubistvu fudbala”, pa je tako simpatije pobrao kapiten Liverpul Džejms Milner rečima da igrače niko ništa nije pitao.

Izjave različite sadržine dao je i Jirgen Klop, nešto umerenije je bio jutors, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je verovatno dobio “poziv koji se ne odbija. Otuda i ne čudi što je trener Real Madrida Zinedin Zidan bio diplomatski nastrojen na današnjoj redovnoj koferenciji za medije uoči duela sa Kadizom.

Kraljeve sutra čeka teško gostovanje, ali kompletan fudbalski svet priča o novom takmičenju velikih klubova, čiji je idejni tvorac prvi čovek Real Madrida Florentino Perez.

Naravno, Zidana su novinari odmah pitali o Superligi.

“To je pitanje za jednu osobu, za predsednika kluba. Ovde bih da bi sa vama pričao o utakmici. Ostalo nije moj posao”, kratak je bio Zidan.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.