Zidan o dolasku Nejmara u Real: Sve je moguće...

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan o dolasku Nejmara u Real: Sve je moguće...

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nagovestio je da bi Brazilac Nejmar mogao napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka.
Mediji su tokom leta spekulisali da se, pored Barselone, u trku za brazilskog napadača uključio i "kraljevski klub".

"Nejmar nije u našoj ekipi, ali do 2. septembra sve je moguće. Ovo je tim koji imamo i samo o tome razmišljamo", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je Zidan posle poraza u prijateljskom meču sa ekipom Rome.
Kako prenosi Skaj sport, pregovori između dva kluba su u toku, ali da Madriđani još uvek nisu dali zvaničnu ponudu za igrača kog PSŽ 2017. godine platio 222 miliona evra.
PSŽ je u prvenstvu Francuske startovao pobedom protiv Nima (3:0), a Nejmar nije igrao na tom meču, na kom su mu navijači poručili da treba da ode iz Pariza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan o olasku Nejmara u Real: Sve je moguće

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2019

MADRID - Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nagovjestio je da bi Brazilac Nejmar mogao napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zidan o dolasku Nejmara u Real: Sve je moguće

Izvor: B92, 12.Avg.2019

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan nagovestio je da bi Nejmar mogao napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka...Mediji su tokom leta spekulisali da se pored Barselone u trku za brazilskog napadača uključio i "kraljevski klub"..."Nejmar nije u našoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.