Zidan, Šeringem, Kol i drugovi igraju za pomoć Africi

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan, Šeringem, Kol i drugovi igraju za pomoć Africi

Nekadašnji fudbaleri i zvezde Real Madrida igraće u nedelju u Madridu humanitarni meč protiv svojih kolega iz Mančester junajteda, a prihod od utakmice biće namenjan fondovima za pomoć Africi.

Zinedin Zidan, Roberto Karlos, Fernando Redondo, Luiš Figo i Emilo Butragenjo su među nekadašnjim asovima Reala koji će igrati u nedelju.

Nasuprot njima, medju zvezdama Junajteda nastupiće Edvin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Van Der Sar, Brajan Robson, Tedi Šeringem, Endi Kol i Jap Stam. Utakmica je treća u nizu humanitarnih mečeva koje organizuje Real Madrid, a kojim se finansiraju različiti humanitarni projekti u Africi.

Do sada su na "Korason klasiku" protiv zvezda Reala igrali bivši fudbaleri Milana 2010. i Bajern Minhena 2011.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.