Zidan: Ramos je poseban, on je duša tima

Izvor: N1 televizija, 11.Dec.2016, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ramos je poseban, on je duša tima

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan, pored nespornog znanja i sjajnog tima, ima i mnogo sreće.

Njegova ekipa je u subotu preokrenula i pobedila Deportivo (3:2), a baš kao i pre nedelju dana protiv Barselone čovek odluke u finišu utakmice bio je Serhio Ramos.

"Moji igrači su stvarno uvereni u svoje mogućnosti. Znamo da zajedno možemo da postignemo velike stvari. U ovom meču nam je bilo teško, ali verovali smo u uspeh do poslednjeg trenutka. Nismo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << najbolji meč, međutim, pokazali smo karakter i zasluženo slavili", rekao je Zidan.

Francuski trener je ušao u istoriju "kraljevskog kluba", jer je vezao 35 utakmica bez poraza, a samo dva puta je izgubio u 51 meču od kada je preuzeo Real.

Naravno, Zidan nije propustio priliku da pohvali Ramosa, koji je ponovo bio spasilac Madriđana.

"Ramos je poseban igrač. On je naš kapiten, on je duša tima. Njegova vera da sve može da se promeni do poslednje sekunde je neverovatna", istakao je Zidan.

Ranije tokom dana slavili su i Katalonci na krilima Mesija, a vi pogledajte REZULTATE i TABELU Primere

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.