Zidan: Levandovski? Može, naravno!

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Levandovski? Može, naravno!

Sve je izvesnije da će poljska "gol-mašina" od leta nositi dres Real Madrida.

Foto: Guliver/Getty images/Stuart Franklin

Trener Reala Zinedin Zidan dao je "zeleno svetlo" za transfer 29-godišnjeg Roberta Levandovskog iz Bajerna, prenosi madridski "AS".

Levandovski je, navodi španski list, dobio prednost u planovima Zidana ispred Engleza Harija Kejna iz Totenhema, koji je mlađi, ali i skuplji.

Daleko od toga da će "Levu" dobiti za malu cenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer se pominje svota od 100 miliona evra. Međutim, Real bi mogao da ga dobije za upola manje, jer ako Bajern želi da zadrži Džejmsa Rodrigeza onda bi Madriđanima trebalo da plati za njega 42 miliona evra.

Levandovski godinama važi za jednog od najubotijih napadača u Evropi, što je i pokazao u Borusiji iz Dortmunda, Bajernu i u poljskoj reprezentaciji, a prema nekim izvorima njega više žele i budući saigrači na čelu sa Kristijanom Ronaldom.

Poljak i ove sezone igra odlično - dao je 32 gola u 37 utakmica za Bajern, koji je želeo da ga zadrži, ponudivši mu novi ugovor (sadašnji mu ističe 2021. godine), ali je Levandovski to odbio.

Dolazak Poljaka izvesno znači i odlazak Karima Benzeme, koji je daleko od nekadašnje forme i očigledno je potrošio sve "kredite" i kod uprave i kod navijača.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.