Zidan: Ja, selektor Francuske? Zašto da ne!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ja, selektor Francuske? Zašto da ne!

Nekadašnji najbolji igrač na svetu, Zinedin Zidan rekao je da ne isključuje mogućnost da jednog dana postane selektor Francuske, sa kojom je kao igrač bio svetski i evropski prvak.
Ja na klupi trikolora? Zašto da ne, to bi bilo lepo. U životu je zaista sve moguće – kazao je popularni Zizu francuskim medijima.

Zidan trenutno obavlja funkciju sportskog direktora madridskog Reala, kluba za koji je sa velikim uspehom igrao od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 2001. do 2006. godine.
Selektor Trikolora trenutno je Loran Blan, koji je prošlog leta zamenio Rejmona Domeneka nakon debakla Francuza na prvenstvu sveta u Južnoj Africi.
Nacionalni tim Galskih petlova trenutno zauzima prvo mesto u D grupi kvalifikacija za EP 2012. sa 17 bodova, jednim više od drugoplasirane BiH.
U poslednja dva kola kvalifikacija, Francuska će igrati protiv selekcija Albanije i BiH.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.