Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 22:47

Zi Zu hoće da se bori: Ne razmišljam o ostavci

Trener Reala ostaje na klupi

Real je u lošoj formi. Od šest poslednjih utakmica na svim frontovima dobio je samo dve.

Pao je ponovo protiv Šahtjora. Ukrajinski tim je slavio večeras sa 2:0 u Ligi šampiona i doveo Real na ivicu eliminacije u Ligi šampiona.

Ipak, Zinedin Zidan poput čoveka koji ne želi da prihvati realnost, poručuje da će Real i te probleme prevazići. Sa njim na klupi.

Ne razmišljam o ostavci. U lošoj smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << seriji rezultata, ali moramo da nastavimo napred. Da tražimo pobede. Imam snage i daću sve od sebe, kao i uvek, kao i svi igrači“, poručio je Zidan posle poraza u Kijevu.

Smatra Zi Zu da njegov tim čak nije toliko loše igrao protiv Šahtjora.

Bili smo dobri u prvom delu. Da smo prvi postigli gol, utakmica bi imala potpuno drugačiji tok. Njihov gol nas je presekao, jer smo igrali dobro u tim momentima. Imali smo tri-četiri šanse, pogodili stativu. Ali, čim ne postigneš pogodak, stvari počnu da se komplikuju. Pre neki dan nismo zaslužili da pobedimo, večeras jesmo“, smatra Zinedin Zidan.

Da bi prošao dalje, Real će morati u poslednjem kolu kod kuće da pobedi Menhengladbah.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zizu hoće da se bori: Ne razmišljam o ostavci

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020

Trener Reala ostaje na klupi..Real je u lošoj formi. Od šest poslednjih utakmica na svim frontovima dobio je samo dve...Pao je ponovo protiv Šahtjora. Ukrajinski tim je slavio večeras sa 2:0 u Ligi šampiona i doveo Real na ivicu eliminacije u Ligi šampiona...Ipak, Zinedin Zidan poput čoveka koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.