Žezus: Kako sad da zadržim Matića?

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žezus: Kako sad da zadržim Matića?

Izbor Nemanje Matića za najboljeg igrača Portugala je istovremeno dobra i loša vest za Benfiku.

Matić je u dresu "orlova", onih lisabonskih, zablistao i privukao pažnju mnogo bogatijih klubova.

Sada se pokušaj zadržavanja srpskog fudbalera Žoržu Žezusu čini kao nemoguća misija.

"Naravno da me odlazak Matića zabrinjava. Kada je došao u Portugal bio je u drugom planu u Čelsiju, ali smo znali da ima potencijal. Tokom dve godine koje su usledile radili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo sa njim i napravili smo igrača kakav je on danas, cenjen od najvećih klubova na svetu", rekao je trener Benfike.

Žezus je za klupsku televiziju Benfike izjavio da neće biti lako zameniti Matića.

"Nije lako zameniti igrača sa kvalitetom koji ima Matić, ali i prošle sezone smo bili u težoj situaciji kada su nas napustili Havi Garsija i Vitsel... Voleo bih da ostane, ali znam da je to gotovo nemoguće", rekao je Žezus.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žezus: Kako sad da zadržim Matića?

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Izbor Nemanje Matića za najboljeg igrača Portugala je istovremeno dobra i loša vest za Benfiku...Matić je u dresu "orlova", onih lisabonskih, zablistao i privukao pažnju mnogo bogatijih klubova...Sada se pokušaj zadržavanja srpskog fudbalera Žoržu Žezusu čini kao nemoguća misija..."Naravno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.