Žesus: Kontrolisali smo meč

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žesus: Kontrolisali smo meč

Trener Benfike Žorž Žesus kaže da je njegov tim kontrolisao revanš sa Juventusom i da je zasluženo u finalu Lige Evrope.

Posle pobede 2:1 u Lisabonu, u Torinu je rezultat bio 0:0.

"Bili smo bolji u obe utakmice i zaslužili smo prolaz u finale. Juventus je dobar tim, ali mi smo u odbrani odigrali vrlo dobro. Imali smo prednost iz prvog meča i kontrolisali smo tok revanša", kaže Žesus.

Benfika je od 67. minuta igrala bez isključenog Peresa, a u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutima nije bilo ni Garaja, koji se povredio, a Žesus je već izvršio sve tri izmene.

“Nije bilo lako odoleti Juventusovim napadima u takvoj situaciji, ali znali smo da moramo da budemo staloženi. Igrači su sačuvali hladnu glavu, mislim da smo održali čas odbrane“, kaže trener Benfike i dodaje da misli da Juventus nije oštećen za penal, kao što je tvrdio trener Juventusa Antonio Konte.

Finale između Benfike i Sevilje na programu je 14. maja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.