Ženšanu prepolovljena kazna

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženšanu prepolovljena kazna

Francuska fudbalska federacija smanjila je defanzivcu Monpeljea suspenziju sa godinu dana na šest meseci, izrečenu zbog udaranja novinara.

Siril Ženšen je zbog bokserskog poteza u novembru zaradio godinu dana zabrane igranja.

Tridesetsedmogodišnji defanzivac Monpeljea je posle meča sa Valensijenom udario novinara francuskog sportskog lista "L'Ekip" pesnicom u lice, zbog vesti koju je on objavio nedelju dana ranije.

Francuska fudbalska federacija je prihvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uloženu žalbu i smanjila mu kaznu za šest meseci. To znači da će Ženšan moći da se vrati na teren 26. maja i pomogne svom timu u finišu sezone u domaćem prvenstvu, saopštio je klub.

Monpelje je posle incidenta osudio ponašanje svog igrača i javno se izvinio novinaru uglednog lista.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Bokseru" Ženšanu prepolovljena kazna

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013

Francuska fudbalska federacija smanjila je defanzivcu Monpeljea suspenziju sa godinu dana na šest meseci, izrečenu zbog udaranja novinara...Siril Ženšen je zbog bokserskog poteza u novembru zaradio godinu dana zabrane igranja...Tridesetsedmogodišnji defanzivac Monpeljea je posle meča sa Valensijenom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.