Zenga želi tri boda iz Čačka

Izvor: B92, 28.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga želi tri boda iz Čačka



Fudbaleri Crvene zvezde posle eliminacije hrvatskog Intera nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu. Sledi gostovanje u Čačku i u slučaju neuspeha, crveno-beli bi već na startu šampionata značajno zaostali za vodećim ekipama na tabeli.

Trener Valter Zenga može da računa na skoro sve raspoložive snage u ekipi. Odsustvovaće povredjeni Milovanović i Stojanović, ali se u tim posle duže pauze vraćaju Biševac i Basta. Zenga očekuje od svojih igrača da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokažu karakter na "vrućem gostovanju":

"Оčekujem da ekipa posle iscrpljujuće utakmice pokaže karakter i stabilnost.Čeka nas teško gostovanje i zanima me kako će ekipa da odigra u Čačku. Očekujem dobru igru i pobedu jer igrači moraju da znaju da smo velika ekipa, ali to moraju da dokažu. Protivnika poštujemo jer bi u suprotnom bili arogantni, a to ne bih želeo, Upoznao sam se sa ekipom Borca preko kaseta, a u analizi mi pomažu i moji saradnici i mislim da smo dobro proučili igru protivnika. Sigurno je da i igrači znaju kvalitet protivnika, pa ne očekujem probleme" rekao je Zenga.

Fudbaleri će odraditi u usbotu poslednji trening koji će biti zatvoren, a potom sledi put u Čačak. U konkurenciji je 20 igrača, a meč se igra od 17 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.