Žene digle glas u Italiji: Supruge Antoninija i Pacinija osule paljbu po Alegriju i Inzagiju

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene digle glas u Italiji: Supruge Antoninija i Pacinija osule paljbu po Alegriju i Inzagiju

Izabranica napadača Milana krivi trenera što njen muž ne dobija šansu, a lepša polovina igrača Đenove proslavila osvetu nad bivšim trenerom Rosonera

U Italiji se izgleda ne zna „ko nosi pantalone“ tako da su žene Luke Antoninija i Đampaola Pacinija odlučile da biju bitke svojih muževa i to protiv trenera Filipa Inzagija i Masimilijana Alegrija.

Pacinijeva izabranica Silvija Sliti je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nezadovoljna malom minutažom napadača Milana pod trenerskom palicom Superpipa te je preko svog Instagram profila osula paljbu po stručnjaku.

„Ok, matematika mi nikad nije bila jača strana. Recimo da se nekoj osobi da devet šansi da impresionira nekoga ili da dobije posao ili da pokaže šta ume. Onda, svakog puta posle prosečnog vremena između tri i osam minuta neko kaže ’dosta’. Pitam se – da li neko može da kaže da li je ta osoba dobra ili nije? Možda ako bi imala 30 minuta, 45 minuta ili još bolje 90 minuta onda bi mogla da promeni mišljenje“, počela je odbranu Pacinija njegova žena.

Ovo je izgleda baš pogodilo Silviju, a zbog karaktera svog muža je odlučila da ga odbrani.

„Šta ako ta osoba nije neko ko vrišti ili pravi scenu, već nastavlja da se ponaša na ozbiljan, marljiv i konstantan način da radi stvari za koje je plaćen, koje je uvek želeo i radio za to. Zar nije sramno ne videti da – sa malo vere i upornosti – možda ta osoba može da uradi velike stvari. Tužna sam jer u Italiji stvari ne funkcionišu uvek po zasluzi“.

I Luka Antonini ima osobu koja mu štiti leđa u vidu supruge Benadete Balegi, ali je žena igrača Đenove proslavila hladnu osvetu svog muža. Antonini je bio primoran da napusti Milan 2013. godine jer je Masimilijano Alegri odbijao da produži ugovor sa fudbalerom, a i nije mu pružao pravu šansu u ekipi.

Bek je u devetom kolu Serija A u  94. minutu srušio Alegrijev Juventus i naneo mu prvi poraz u sezoni.

„Uživam. U lice onima koji ti nisu davali da igraš. Osveta se najbolje servira hladna. Ovo je pobeda Luke nad onima koji nisu verovali u njega“, napisala je Benadeta.

Očekujemo odgovor izabranica Inzagija i Alegrija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.