Zemunci namučili Oldenburg

Izvor: MVP.rs, 02.Sep.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemunci namučili Oldenburg

Interesantna pripremna utakmica u dvorani "Vizura sport".

Ekipa Mladosti Admiral iz Zemuna odigrala je još jedan interesantan prijateljski meč protiv renomiranog protivnika. U dobro popunjenoj dvorani "Vizura sport" novi prvoligaš je snagu odmerio protiv Oldenburga. U neizvesnoj utakmici slavili su gosti iz Nemačke rezultatom 69:68.

"Odigrali smo još jedan izuzetno kvalitetan meč. Izgubili smo pola koša razlike od aktuelnog pobednika nemačkog Kupa, a mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da smo u dobrom delu utakmice bili i kvalitetniji protivnik. Nemam razloga da budem nezadovoljan. Dobro radimo ovog leta i spremni ćemo dočekati početak prvenstva", izjavio je za "MVP portal" trener Mladosti Dragan Nikolić.

Iako je još uvek pripremni period, poraz Mladosti sa pola koša razlike dobija na težini kada se uzme u obzir da je Oldenburg u prethodnim pripremnim mečevima savladao ekipe Metalca Farmakom i Partizana NIS.

(foto: MVP / Stefan Komadinić)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.