Zeman suspendovao Koromana i Subašića, Mijailoviću otkaz

Izvor: Blic, 21.Jul.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeman suspendovao Koromana i Subašića, Mijailoviću otkaz

Za loše rezultate Crvene zvezde u prijateljskim mečevima na pripremama u Austriji i Sloveniji možda i ima leka, ali za očiglednu nedisciplinu teško.

Zbog kašnjenja od tri sata posle povečerja automatski su suspendovani kapiten Ognjen Koroman i Branimir Subašić, koji će biti drastično novčano kažnjeni, dok je Nikola Mijailović došao u pijanom stanju, zbog čega je vraćen u Beograd i sa njim će se raskinuti ugovor.

Kršenje klupske discipline nije ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novo, međutim strogom Zdenjeku Zemanu ne pada na pamet da progleda kroz prste, makar to bili i najbolji fudbaleri crveno-belih. Koroman i Subašić su prekršili disciplinski pravilnik tako što su umesto u povečerje koje je predviđeno za 23 sata, kada svi igrači moraju da budu u svojim sobama, iz grada se vratili tek nekoliko sati kasnije. Zbog toga i nisu igrali na prijateljskom meču sa slovenačkim trećeligašem Dravogradom (9:0), dakle automatski su suspendovani, ali će i biti novčano kažnjeni, što je želja Zemana koji je odmah upoznao sa problemom sportskog direktora Gorana Bunjevčevića.

Još veću grešku napravio je Nikola Mijailović, koji je takođe bio u njihovom društvu, ali za razliku od saigrača bio pod dejstvom alkohola. Pojačanje iz ruskog Himkija se juče vratio u Beograd, a zvanični stav kluba je za razlog povratka „dodatna dijagnostika zbog povrede". Međutim,sa Mijailovićem će biti raskinut ugovor zbog kršenja klupske discipline!

Ni tu nije kraj mukama Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji. Trener Zeman je samo 24 sata uoči davno dogovorenog prijateljskog duela sa sofijskom Slavijom otkazao Bugarima, iako je domaćin utakmice već sve bio zakazao. Angažovao je policiju, redarske sklužbe, odštampao plakate, zbog čega su Slovenci, organizatori nesuđene utakmice, podneli krivičnu prijavu protiv uprave crveno-belih!

- Veoma nekorentno je od Zvezde i Zemana da odustanu od meča koji je dogovoren još pre mesec dana. Ne otkazuje se utakmica dan ranije, jer šta sad da radimo? Mi smo se radovali tom susretu, bila nam je želja da vidimo gde se nalazimo

Iz Sofije je trebalo da dođe visoka delegacija na čelu sa gazdom kluba privatnim avionom... Kakav je to trener koji se plaši prijateljskog duela sa Slavijom?! Ne razumem zašto nam bar nije ranije javljeno da nađemo novog rivala - rekao je srpski trener na klupi Slavije Stevica Kuzmanovski.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zeman suspendovao Koromana i Subašića, Mijailoviću otkaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2008, 02:37

BEOGRAD - Za loše rezultate Crvene zvezde u prijateljskim mečevima na pripremama u Austriji i Sloveniji možda i ima leka, ali za očiglednu nedisciplinu teško...Zbog kašnjenja od tri sata posle povečerja automatski su suspendovani kapiten Ognjen Koroman i Branimir Subašić, koji će biti drastično...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.