Zeman ljut na igrače: Bojkotuju me

Izvor: B92, 31.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeman ljut na igrače: Bojkotuju me

Trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman nagovestio je posle poraza od Javora (0:2) da ga njegovi igrači bojkotuju.

Posle poraza, drugog iz tri utakmice od početka Superlige, koji je 'crveno-bele' ostavio na dnu tabele, Zeman je izjavio da njegov tim igra suprotno od onoga što vežbaju na treninzima.

"Ne razumem zašto igramo sasvim suprotno od onoga što radimo na treninzima... Forsiramo duge lopte, koje su kod mene zabranjene. Primimo prvi gol, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kaznenom prostoru jedan protivnički, a pet naših fudbalera...Nije to normalno", rekao je Zeman na konferenciji za novinare.

Aktuelni vicešampion Srbije, koji je pre dva dana ostao bez kompletne uprave, u tri utakmice osvojio je samo bod, a pri tom nije postigao gol.

Javor je uspeo da iskoristi veliku krizu beogradske ekipe, koja je u duelu sa timom iz Ivanjice izgledala potpuno nemoćno, pre svega u fazi napada gde ništa nije funkcionisalo, pa su izveštači sa meča gotovo jednoglasno posumnjali da igrači Zvezde namerno bojkotuju zamisli trenera Zdenjeka Zemana.

Navijači na beogradskoj "Marakani" su tokom duela vređali igrače Zvezde, a posebno Zemana, od koga su zahtevali da podnese ostavku. Zeman je, međutim, ostao dosledan pri stavu da ne namerava to da učini.

"Nisam očekivao ovako težak početak, pre svega zato što jednostavno shvatam fudbal. Žao mi je što navijači misle loše o našoj igri, ali ne mislim da sam ja kriv. Jednostavno, Zvezda će nastaviti da gubi utakmice dok se igrači ne koncetrišu i počnu da igraju po mojoj zamisli. Kada bi ekipa igrala kako želim i nastavila da gubi, odmah bih podneo ostavku", istakao je Zeman.

Trener Javora Radovan Ćurčić ocenio je da je pobeda nad Zvezdom istorijski uspeh za Javor, koji pod njegovim vođstvom nije pretrpeo poraz na poslednjih 40 utakmica.

"Ovo je veliki dan za naš klub...Naše ambicije ostaju da samo sačuvamo prvoligaški status, iako ni u najlepšem snu nismo očekivali da ćemo u prva tri kola osvojiti sedam bodova i da ćemo pobediti i Zvezdu i Vojvodinu", istakao je Ćurčić, koji je na šaljivo novinarsko pitanje da li bi prihvatio da bude trener ovakve Zvezde rekao: "Za mene je još rano".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda poražena od Javora - Zeman ljut na igrače

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2008

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde neočekivano su večeras u Beogradu izgubili od novog prvoligasa Javora iz Ivanjice sa 0:2 i sada se, posle tri kola u srpskom prvenstvu, nalaze na poslednjem mestu na tabeli Superlige...Aktuelni vicešampion Srbije, koji je pre dva dana ostao bez kompletne uprave, u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NEMA KRAJA ZVEZDINOM BRUKANJU

Izvor: Press, 01.Sep.2008, 00:37

Crveno-beli poraženi i od Javora (2:0) i to nasred "Marakane", posle tri kola prikovani za POSLEDNJE MESTO na tabeli. .Nova bruka Crvene zvezde na "Marakani"! Crveno-beli poraženi su i od Javora na svom stadionu (2:0), pa je nekadašnji prvak Evrope dočekao da posle tri kola bude zakucan na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.