Željko nas je podsetio da je najbolji – kapa dole

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 08:51

"Željko nas je podsetio da je najbolji – kapa dole"

Nakon haosa na parketu i tuče između igrača, situacija se u Madridu koliko-toliko smirila zahvaljujući nekoliko pojedinaca, a među njima i Željku Obradoviću.

Trener Partizana je prvi krenuo da obuzdava žestoke sukobe igrača dva tima, da iz razdvaja i smiruje nervozne košarkaše.

Na kraju je parket napusio u zagrljaju sa Rudijem Fernandesom, sa kojim je dugo razgovarao u hodniku arene.

Na kraju je Obradović spustio loptu svojim izjavama na pres konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz poseban apel "grobarima" da ne reaguju na ono što se dogodilo u Madridu.

"Mi smo ovde i u regularnom delu i u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo. Mislim da u Beogradu treba to da uzvratimo i da se priča o košarci i da nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala se ne oseća neprijatno nego da pošaljemo sliku iz Beograda kakva je do sada uvek bila na našim utakmicama. Ponavljaću to do sledeće utakmice sa Realom", rekao je Obradović.

Obradovićeva reakcija oduševila je još jednu trenersku legendu sa naših prostora, Bogdana Tanjevića.



"Na kraju svega, posle dve velike pobede Partizana, treba reći da je Željko, kao i obično skroman, ubedljiv, na tri strana jezika, podsetio nas da je najbolji već decenijama. Kapa dole",
napisao je Tanjević na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.