Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 09:01

Željko Stefanović za RTS: Orlovi će izboriti dalji plasman

Urednik legendarne emisije „Vreme sporta i razonode" Radio Beograda Željko Stefanović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a iskazao je uverenje da poraz u prvom meču neće reprezentaciju Srbije deprimirati i da će u nastavku izboriti plasman u narednu fazu takmičenja na Mundijalu. Govorio je o radu na legendarnoj emisiji i prokomentarisao aktuelne teme o Mundijalu u štampi.
Poraz Orlova u prvom meču sa Brazilom je svima vrlo teško pao, a Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stefanović je istakao da ne treba biti previše razočaran zbog tog poraza. 

"Velika je čast uopšte igrati sa tako kvalitetnim suparnikom kakav je reprezentacija Brazila. I zato i nije strašno izgubiti od njih. Jeste to malo teško ali se treba okrenuti novim mečevima i boriti se za plasman u dalje takmičenje.", konstatovao je .... i potom ukratko analizitao prvu utakmicu i utiske posle nje.
Govorio je i o specifičnostima pripreme i rada na emisiji Rdio Beograda koja je posvećena sportu i temama koje su trenutno većinom posvećene Mundijalu.
Prokomentarisane su i teme Mundijala u štampi, a posebno specifična tema koliko je dobro da se utakmice prvenstva igraju u zimskom periodu i koliko će to uticati na kvalitet fudbala.
Iskazao je očekivanje da će tim Srbije pobediti reprezentaciju Švajcarske i praktično obezbediti nastavak takmičenja. Ali svakako treba biti vrlo obazriv u duelu sa selekcijom Kameruna jer su vrlo kvalitetni o čemu piše i naša štampa.
Stefanović je posebno istakao da će tim Srbije igrati na "Stadionu 974" koji je napravljen od recikliranih kontejnera koji će biti rashodovani po završetku prvenstva.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.