Željko Obradović poklopio Tristana Vukčevića posle meča: Igrač dao izjavu, trener ga ODMAH DEMANTOVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 23:55

Željko Obradović "poklopio" Tristana Vukčevića posle meča: Igrač dao izjavu, trener ga ODMAH DEMANTOVAO

Nisu na isti način videli susret.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Hercegovca iz Gajdobre u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, koji se održava u niškom Čairu. Rezultat je na kraju iznosio  92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19) u korist crno-belih.

Tristan Vukčević je sa 15 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a posle meča je kratko izneo utiske.

- Bila je super utakmica. Loše smo počeli, pa se digli u drugom poluvremenu - smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tristan.

Trener crno-belih Željko Obradović se nije složio sa mladim krilom.

- Ovaj moj igrač je gledao neku drugu utakmicu. Nije bila dobra, nismo igrali dobro. Odradili smo je, što se kaže. Čestitao bih ekipi Hercegovca na velikom rezultatu i na svemu što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u svim utakmicama i takmičenjima. Hvala navijačima koji su došli u velikom broju, kao i čitave sezone podržali ekipu. Trudio sam se da vodim ekipu tako da razmišljamo i o polufinalu sutra - rekao je šef struke Partizana.

Pohvalio je ipak Vukčevića za dobru partiju, a posebno je bio zadovoljan izdanjem Balše Koprivice. Centar crno-belih je ubeležio dabl-dabl sa 13 poena i 14 skokova.

- Igrali su dobru utakmicu, pogotovu Balša. Odigrao je poslednju utakmicu u ABA ligi protiv Igokee izvanredno i sem možda jedne ili dve situacije, sve ostalo je odradio na visokom nivou. Postao je svestan kvaliteta i da može da pomogne timu. Tristan je napadački dobro odigrao, čak i odbrambeno u pojedinim trenucima bolje nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na tom nivou, ali sve ostalo, nemam nikakvih primedi. Voleo bih da to izgleda još bolje - iskren je Žoc.

KK Partizan je tako kompletirao polufinale Kupa Koraća u Nišu, gde će se odmeriti sa Vojvodinom.

- Uspeo sam da pogledam nekoliko utakmica Vojvodine. Gledao i čitavo prvo poluvreme u dvorani. Igraju veoma dobro, agresivno, menjaju odbranu i čestitke svima i treneru i igračima na izvanrednoj utakmici u četvrtfinalu, kao i svemu onome što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji ulaže ogromnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude, želim im sve najbolje - zaključio je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.