Željko Obradović nije dozvolio Ponitki da ostane

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 13:44

"Željko Obradović nije dozvolio Ponitki da ostane"

Selektor Poljske Igor Miličić potvrdio je da u drugom meču kvalifikacija za naredni Evrobasket neće moći da računa na Mateuša Ponitku.

Posle poraza od Litvanije, Poljaci se sastaju sa Severnom Makedonijom, dok će Ponitka nazad put Beograda.

Tamo će se pridružiti svojim saigračima iz Partizana, jer mu, kako je Miličić rekao, "Obradović nije dozvolio da ostane".

"Klub mu nije dopustio da ostane sa nama. Mi, kao i igrač, nemamo mnogo toga da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažemo. Mateuš Ponitka je morao da se vrati u Partizan zato što mu trener Željko Obradović nije dozvolio da ostane sa nama", rekao je Miličić.

Ponitka je protiv Litvanije postigao 13 poena, ali neće imati priliku da donese svojoj reprezentaciji prvu pobedu, baš kao i Zek Ledej koji je debitovao za Azerbejdžan. Vraćaju se i Bruno Kaboklo i Džejlen Smit.

Sa njima četvoricom crno-beli će se spremati za meč Evrolige koji u četvrtak igraju protiv Efesa.

Partizan se posle 26 kola Evrolige nalazi na 11. mestu tabele sa učinkom od 12. pobeda i 14 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.